Contact

Wil je meer weten over mijn voorstellingen, stemtarieven of iets anders? Laat hieronder een reactie en ik neem contact met je op!

14 reacties op Contact

 1. Marleen De Rijcke zegt:

  Beste,

  graag had ik info gekregen over je voorstellingen. Welke speel je in 2015 en kom je hiervoor naar scholen? En wat is de kostprijs?
  Speel je Frutsels ook in 2015-2016?

  • Dag Marleen,
   We zijn absoluut van plan De Frutsels te hernemen, maar dat zal pas in 2016 zijn omdat we het voor volgend jaar niet rondkrijgen wegens de andere professionele activiteiten van de acteurs. We plannen een tournee vanaf oktober 2016 voor een paar maanden. We kunnen in scholen spelen of in samenspraak met culturele centra in de buurt. Heb je daar interesse in?
   Vriendelijke groeten,
   Marieke van Hooff

 2. Barbara Blontrock zegt:

  Beste ,
  onze school heeft interesse om de voorstelling van Frutsel te zien .
  Is er een mogelijkheid tot het boeken van de voorstelling en wat is jullie prijs?
  Vriendelijke groeten
  Barbara Blontrock
  Hendrik Conscienceschool Oostende

 3. Koen zegt:

  Hoi Marieke
  Ik hou mijn boekenbeurs over de frutsels want ik vindt dat boek leuk.
  Hier een paar vraagjes.
  Weneer ben je geboren (datum en jaar)?
  Waar ben je geboren?
  Hoe ben je op het idee gekomen om boeken te schrijven?
  Dat. Zal ik graag willen weeten.
  Ohh ja wil je meshien de frutsels deel 2 schrijven?😀

  Groeten van Koen

  • Dag Koen, ik ben geboren op 10 april 1976 in Turnhout. Ik heb eigenlijk altijd graag verhaaltjes verzonnen, en op een dag dacht ik: waarom zou ik dat niet voor echt doen? Toen heb ik een uitgeverij gevonden voor mijn eerste boekjes over Kaatje de kip en daarna ben ik gewoon verder blijven schrijven. Deel twee van de Frutsels komt er denk ik niet, maar er is wél een nieuw leuk boek waar ik mee bezig ben! Groetjes, Marieke

 4. Koen zegt:

  Oké bedankt
  Jamer dat de frutsels deel 2 dient komt maar ja het was een vraagje.
  Wel leuk dat je een nieuw boek aan het schrijven bent veel succes
  Groeten koen

 5. melanie zegt:

  Dag Marieke, een vriendin van mij is net bevallen van een dochtertje Nora, en ik had haar graag jouw boek Prinses (Eleo)Nora kado gedaan. De Sandaard boekhandel laat echter weten dat het boek uitverkocht is. Heb jij toevallig nog een exemplaar liggen dat mogelijks opgestuurd zou kunnen worden? Alvast heel hartelijk bedankt!

 6. An zegt:

  Dag Marieke
  Mijn zoontje sam volgde vandaag in zijn school in Melle een workshop met jou. Hij was heel enthousiast en kocht nadien zo snel mogelijk een boek van jou (met zijn eigen spaarcenten) om dit te laten signeren…maar blijkbaar was je al weg… dat vond hij erg jammer. Is het anders mogelijk om een kaartje op te sturen met een handtekening van jou dat we dan in zijn boek kunnen plakken?
  Vriendelijke groeten
  An

 7. Jolieke zegt:

  hoi Marieke
  Mijn zoontje is super fan van kaatje de kip heeft de hik. Weet jij waar ik kaatje de kip heeft honger zou kunnen kopen? Op internet krijg ik het niet gevonden helaas.
  thanks!
  Groetjes Jolieke

  • Dag Jolieke, het is inderdaad niet meer te koop, enkel bij mij zelf. Het kost 7 euro plus verzendkosten, maar waar woon je ergens? Als dat in de buurt is, kan je het misschien komen halen, want het weegt nogal veel dus daar zou wel wat van verzendkosten bijkomen…Groetjes, Marieke

 8. Anne-Marie zegt:

  Dag Marieke,
  Ik ben op zoek naar het boek van dokter Doppert. Onze kinderen zijn er dol op naast dat van de frutsels en de familie slotje.
  Omdat ik zelf dokter ben, geef ik het graag kado aan collega’s bij de geboorte van een kindje… maar nu kan ik het nergens meer vinden. Kan u me zeggen waar deze te koop zijn.
  Groetjes,
  Anne-Marie

  • Dag Anne-Marie,
   Wat fijn om te lezen! Het boek is helaas niet meer verkrijgbaar in de winkel (ik vind dat zelf heel jammer) Gelukkig heb ik zelf nog een heel aantal exemplaren ingekocht. Ik kan je er dus één of meerdere opsturen als je dat zou willen. Ze kosten 20 euro.
   Vriendelijke groeten, Marieke (sorry voor het late antwoord, ik had niet gezien dat ik mail had op de website!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s